Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


100_0712.JPG
100_0710.JPG
100_0708.JPG
Meest recente foto's
Sponsor Informatie
 Ria Verdijck  Sponsors  2643x gelezen

 

Over tennisvereniging Topio 

 

Topio is een tennisvereniging waar hoofdzakelijk op recreantenniveau tennis wordt beoefend. Momenteel telt de vereniging 312 leden waarvan 282 senioren leden en 30 jeugdleden. Het tennispark bestaat uit 8 verlichte kunstgrasbanen, gesitueerd in een goed onderhouden flora-omgeving en omringd door terrassen. Gedurende de evenementen (competitie, toernooien) kent het tennispark een zeer goede bezettingsgraad en tevens een hoog bezoekersniveau.

 

Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals competitie, toernooien en recreatieve activiteiten. Om de leden zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van alle activiteiten is de steun van het bedrijfsleven onontbeerlijk. De extra inkomsten, die voortkomen uit de sponsoring, willen we graag gebruiken om de volgende doelen na te streven:  

 

  • Jongeren stimuleren om te gaan sporten. Een goede technische basis verhoogt de spelvreugde en biedt mogelijkheden tot doorgroei 
  • Jeugdleden trainingsmogelijkheden bieden zonder extra kosten voor hun ouders
  • De tennissport aantrekkelijk maken voor alle geledingen binnen de Millse samenleving
  • De faciliteiten van het clubhuis verder verbeteren en het optimaal onderhouden van de banen

  • Een belangrijk effect van deze benadering is dat de continuïteit en het voortbestaan van de vereniging erdoor wordt gediend.

Topio kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden

 

De diverse attributen – zoals reclameborden, winddoeken, scoreborden, ed. – zijn mogelijkheden die TC Topio op zijn tennispark aanbiedt. Tevens zal uw bedrijfslogo geplaatst worden in de sponsorbanner op deze website. Ook zullen op de sponsorpagina uw logo en uw bedrijfsgegevens vermeld worden met een link naar uw eigen website.


Winddoeken

Daar waar het mogelijk is kunnen er aan achterzijden van de omringende hekken, winddoeken worden bevestigd. Deze doeken hebben een afmeting van 12 x 2 meter. Zie voor verdere details onderstaande link naar de overeenkomst.


Reclameborden

Langs de tennisbanen kunnen reclameborden worden bevestigd. Deze borden hebben een afmeting van 210x80x0,6cm. Zie voor verdere details onderstaande link naar de overeenkomsten.


Adverteren in ons clubblad

4 keer per jaar verschijnt Topio-Nieuws als digitale nieuwsbrief. Deze wordt naar alle leden en hun gezinnen gemaild. Wij bieden u de mogelijkheid ook hierin een advertentie te plaatsen. De advertentie heeft een afmeting van 6½x12 cm en kost € 10,00 per Nieuwsbrief. Voor alle mogelijkheden en informatie omtrent het adverteren kunt u contact opnemen met de redactie: topionieuws@gmail.com

   

Wij zoeken sponsors om ons te ondersteunen in de realisering van onze doelen. Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden dan kunt u voor alle informatie terecht bij onze sponsorcommissie via: janverweijen@kpnplanet.nl.
Download bestanden
reclame uiting 587 KB (1254x opgehaald)
zondag 22 mei 2016, 19:52 uur 1 reactie (reageer)


1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Bardienstrooster
 Clubblad / nieuwsbrief
 Competitie
 Introductiedagpas en zomerpas
 Jeugd activiteiten
 Lidmaatschap
 Sponsors
 Toernooien
 Training
 Vacatures
 Winter grasbanen competitie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
28 December
 Bowlen + Oliebollen (van 16.00 - 18.00 uur)

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Donderdag Gemengd
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren