Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


100_0712.JPG
100_0710.JPG
100_0708.JPG
Meest recente foto's
Bowlen en oliebollen eten
 Ingma Barten  Jeugd activiteiten  289x gelezen
Op donderdag 29 december gingen we maar liefst met 30 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar bowlen bij Erica en aansluitend oliebollen eten in het clubhuis. Dit was de laatste activiteit voor dit jaar en was een groot succes. Klik hier om de foto's van deze middag te bekijken.

Als jeugdcommissie willen we iedereen een prettige jaarwisseling toewensen en een gelukkig, gezond en sportief 2017.

Groetjes, Wendie, Yvonne en René

zaterdag 14 januari 2017, 14:41 uur 4 reacties (reageer)
Wits Mini Cup en Wits Tiener Cup 2015
 Brigitte van Zwam  Jeugd activiteiten  588x gelezen

Op zondag 22 november hadden we via Wits Tennisschool een morgen op de tennisbaan. Tijdens deze morgen speelden kinderen van de 5 locaties waar Wits tennisles geeft, een onderling toernooitje bij Topio.
’s Morgens hebben we met de 15 kinderen van Topio die meededen aan het toernooi,  de trainers Stijn en Björn, de jeugdcommissie en andere helpende handen gezamenlijk ontbeten.

Om 09.00 uur begonnen de wedstrijden in diverse categorieën, Rood (mini), Oranje (3/4), Groen (beginners groot veld) en Geel (groot veld). Er deden in totaal 49 kinderen mee. Een drietal leden van Topio wisten in hun poule de 1e plek te behalen nl, Gaby van der Veen, Merle van de Ven en Thijs den Hartog.

Volgens ons hebben alle kinderen het leuk gevonden zodat we in het voorjaar waarschijnlijk weer zo’n dag hebben. Wij bedanken alle leden en helpers voor deze leuke ochtend! Klik hier voor de foto's.

dinsdag 1 december 2015, 08:11 uur
Verslag film- en trainingsavond
 Ingma Barten  Jeugd activiteiten  568x gelezen
Op zaterdag 14 november j.l. hebben 17 kinderen meegedaan aan een gezellig film- en trainingsavondje.

Stijn, Koen en Dirry hebben meegewerkt aan een leuke training.

Gelukkig hebben de kinderen niet zo veel last van de regen gehad.

Na de training begon de film Minions 2. De film was een groot succes.

Al met al een gezellig avondje wat zeker voor herhaling vatbaar is. Klik hier voor de foto's.


Groeten van de Jeugdcommissie


donderdag 26 november 2015, 20:58 uur
Wits MiniCup en TienerCup najaar 2015
 Brigitte van Zwam  Jeugd activiteiten  509x gelezen

Beste jeugdleden,

Jullie hebben een paar weken geleden via onze trainers Stijn en Björn een flyer meegekregen voor een 5-tal dagen bij clubs waar Wits tennisles geeft een toernooitje wordt gespeeld tussen de kinderen van deze verenigingen.

Ik hoop dat jullie je hiervoor zoveel mogelijk op willen geven en zeker in Mill op zondag 22 november meedoen.

Zoals jullie op onderstaande flyer kunnen zien worden er bij de Mini Cup enkel wedstrijdjes gespeeld en bij de Tiener Club dubbel wedstrijden. Hier dus ook graag als koppel opgeven. Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd even een berichtje sturen of vragen bij:

Wendie de Veer - Yvonne Franken - René Teunesen

 

 

 


vrijdag 13 november 2015, 10:19 uur


Jeugd tenniskamp Mill 2015
 Brigitte van Zwam  Jeugd activiteiten  760x gelezen

In de eerste week van de schoolvakantie is er wederom een tenniskamp georganiseerd door Freek van de Heijden en Mike Claasen met ondersteuning van Anouk van Alphen en Luc Rutten. Na het succes van vorig jaar, waarbij we ook op Camping Boltsebroek in Escharen verbleven, hebben we deze keer afspraken gemaakt met tennisvereniging TC Topio te Mill. We hebben het tenniskamp voor een aantal jaren vast kunnen zetten zodat het evenement een vaste waarde wordt op deze tennisvereniging. Vanuit Park Hoeven (Uden), TV de Vlijmd (Geffen), TC Volkel (Volkel), LTC Rackets (Berghem) en LTC Appal (Appeltern) kwamen de kinderen met ouders de tenten en sommige zelfs caravans opzetten op de camping. Nadat de tenten en caravans opgezet waren hebben we de ouders uitgezwaaid en kon het kamp beginnen. We gingen op de fiets naar TC Topio te Mill waar we bijna alle dagen het rijk alleen hadden. Na de training en avondeten gingen we terug naar de camping voor het avondprogramma. De winnaars van de voel-en-raad spel kregen een dropping aangeboden. De dropping zou een half uurtje moeten duren maar daar werd uiteindelijk, door het matig richtingsgevoel van Luc, een kleine 2 uur over gedaan: -). Het voordeel was dat de kinderen een stuk rustiger waren en dat we de overige dagen geen last van hebben gehad.

donderdag 27 augustus 2015, 15:55 uur
Beestenbos vrijdag 13 maart 2015
 Jasper de Vroed  Jeugd activiteiten  706x gelezen

Op Vrijdagavond 13 maart is de eerste jeugdactiviteit van het nieuwe seizoen geweest.

Totaal 27 kinderen hebben meegedaan met het BEESTENBOS, het was een hele grote opkomst en daar zijn wij als jeugdcommissie erg blij mee.

Om 19.00 uur zijn we begonnen met diverse tennisspelletjes onder leiding van onze tennisleraar Bjorn. Na een uurtje op de tennisbaan hebben we met zijn allen in het clubhuis wat gedronken en genoten van de roze koeken en de zelfgemaakte appelflappen.

Daarna was het tijd om het bos in te gaan op zoek naar de 9 beesten in het bos die daar inmiddels door Jasper losgelaten waren. De kinderen zijn in groepjes (met of zonder begeleiding) het bos in gegaan op zoek naar de Ezel (Erik), Pinguïn (Koen), Kip (mark), Aap (Rene), Muis (Daphne), Tijger (Wendy), Konijn (Dirry), Zebra (Sem) en Koe (Sebastiaan). Als ze een dier gevonden hadden kregen ze daar een letter van om aan het eind van de avond van alle letters een woord te maken.

Na ongeveer een uur in het bos rondgelopen te hebben was het tijd om naar binnen te gaan en wat ons erg verbaasde is dat alle kinderen heel snel het woord KATTENKOP geraden hebben, dus volgend jaar maar een moeilijker woord bedenken.

Inmiddels was de vuurkorf voor de marshmallows flink opgestookt en stonden er binnen grote schalen met chips, spekkies, nootjes en ook nog eens borden met kaas, worst, komkommer, etc. om de trek die de kinderen gekregen hebben door het zoeken naar de beesten in het bos te stillen.

Diverse foto's van deze avond kunnen jullie ook terug vinden door op onderstaande link te klikken: FOTO'S BEESTENBOS

Wij hebben het een hele leuke avond gevonden en willen alle kinderen bedankten voor het meedoen en vooral ook de BEESTEN in het bos

Jeugdcommissie

Wendie, Wendy, René en Jasper

 

 

zondag 22 maart 2015, 15:01 uur 2 reacties (reageer)
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Bardienstrooster
 Clubblad / nieuwsbrief
 Competitie
 Introductiedagpas en zomerpas
 Jeugd activiteiten
 Lidmaatschap
 Sponsors
 Toernooien
 Training
 Vacatures
 Winter grasbanen competitie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
28 December
 Bowlen + Oliebollen (van 16.00 - 18.00 uur)

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Donderdag Gemengd
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren